fbpx

🎨🍷 Парти „РИСУВАНЕ И ВИНО“

Незабравимо преживяване за Вас и Вашите гости. Или впечатляваща изненада за любим човек… Чувствайте се спокойни и свободни да изберете Арт Академи, ако желаете да организирате:

🍰 Рожден ден за възрастни – с вино, балони, музика, украса и рисуване. Подходящо е както за Вас (ако Вие сте рожденикът), така и за подарък – незабравимо парти-изненада за рожден ден на Ваш приятел. Картините остават за Вас. Рисуването е безплатно за рожденика.

👰 Моминско парти – с вино, щури надписи bride и team bride, балони, ваучери, любима музика и рисуване на приказен сюжет.

🔒 Затворено събитие (Частно парти) – защото не е нужно да имате повод, за да си спретнете парти! Лично или фирмено. С музика, вино и рисуване.

🎈 Детски рожден ден (над 6 г.) – с много деца, лакомства, детско шампанско, балони, музика, украса и рисуване. Всъщност кое дете не обича лакомства и рисуване? Рисуването е безплатно за рожденика.

Ние можем да се погрижим за кетъринга. Бихме могли да осигурим и заснемане от професионален фотограф. Така ще си спестите време и усилия.

Можете да си внесете храни, стига да имат сертификат за произход.

Картините остават за участниците като един прекрасен спомен от преживяването.

Изберете си едно от двете ни ателиета: Арт Академи Банишора (ул. Козлодуй 128) и Арт Академи Люлин (ул. Добри Немиров 5, МОЛ Люлин Плаза, на метростанция Люлин) и резервирайте своето парти сега!

Видове пакети (на преференциални цени по запитване):

Арт Академи Люлин:

  • Затворено само за 5-10 души
  • Затворено само за 11-18 души
  • Затворено само за 19 – 26 души

Арт Академи Банишора:

  • Затворено само за 5-10 души
  • Затворено само за 11-18 души

Свържете се с нас, за да организираме Вашето незабравимо парти.

Арт Академи Люлин:
София, ул. Добри Немиров 5; Мол Люлин Плаза
(на метростанция Люлин)
lulin@azrisuvam.com
0887 08 14 68
0888 77 43 45

Арт Академи Банишора:
София, ул. Козлодуй 128
(свободна зона за паркиране)
info@azrisuvam.com
0887 08 14 68
0878 66 71 89